Kunnon keskustelu motivoi

Normaali

Elisestä hankkeen väliarvioinnista jäi todella hyvä mieli. Ja mikä tärkeämpää, siitä sai uskomattoman paljon virtaa! Olen vallan täpinöissä, ja ensi vuoden toiminta näyttää selkeältä.

Eilinen tilanne sinänsä oli ennen kokematon: kokonainen päivä oli varattu vain ja ainoastaan oman hankkeeni käsittelyyn. Kerrankin oli mahdollisuus puhua yksityiskohtaisesti hankkeen asioista. Esimerkiksi kehittämisyksikön tiimipalavereissa  hanketta ei käsitellä, sillä olen ainoa siinä töitä tekevä. Aika käytetään yhteisten asioiden käsittelyyn, mikä sinänsä on järkevää. Mutta kun ne eivät iseäni sinänsä koske..

Hankkeen ohjausryhmän kokouksissa toki käsitellään vain ja ainoastaan hanketta, mutta kokoukset ovat luonteeltaan lähinnä tiedottavia. Kun ohjausryhmä on koottu lähinnä tärkeimpien kohderyhmien edustajista, ei kukaan ole varsinaisesti kovin syvällä itse hankkeen toiminnassa. Ideoita asioiden toteutustapohin heiltä sen sijaan on saanut todella paljon!

Kirjastokentältäkään ei ole löytynyt keskustelukumppaneita. Kaikilla on niin kiire, ettei heitä halua vaivat hankkeen asioilla. Sitä paitsi, kenttää kiiinnostavat vain tulokset – ei se, miten niihin päästään. Sitä varten heillä on projektipäällikkö.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s