Aikamatkalla

Normaali

Ties mikä mielenhäiriö minuun iski, mutta päätin siivota eteisen yläkaapin. Tiedättehän sen kaapin, johon kasataan kaikki se mille ei muuta paikkaa keksitä?

Olen asunut nykyisessä asunnossani vasta pari vuotta, joten seikkailusta ei tullut läheskään niin karmiva kuin pelkäsin. Sen sijaan koin useita iloisia jälleennäkemisiä, joista ehdottomasti paras oli törmääminen vanhaan portfoliooni:

portfolio

Kyllä se on sitten hieno. Ja sisällä kaikki järjestyksessä: omat lokerot kehitykselle, toiminnalle, oppimiselle, kehysorganisaatiolle jne. Mutta vielä hienompaa on varsinainen sisältö: raportteja, selvityksiä, artikkeleita, kuvia, todistuksia, matkaraportteja, jopa horoskooppeja!  Suurimman osan olin unohtanut kokonaan, joten ilta meni rattoisasti aikamatkaillessa.

Portfolio on ajalta, jolloin toimin Vaasassa kirjastonjohtajana (1999-2002). Laurean aikoina sitä ei tullut ylläpidettyä, sillä iltaisin aika ja energia ei riittänyt kuin pakolliseen.  Nyt harmittaa: opiskelijoiden lausunnot ja opettajien palaute olisi ollut arvokasta portfoliomateriaalia. Sillä olisi totta totisesti käyttöä kun hakeudun takaisin asiakaspalvelutehtäviin.

Mitähän portfoliolleni tekisin: jatkanko sen täydentämistä? Ainakaan en luovu siitä, se on varma. Olisikohan sisällön digitoinnissa ideaa.. sähköistä portfoliota tulisi ylläpidettyä aktiivisemmin, ja sitä voisi helposti hyödyntää myös työnhaussa. Hmm.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s