Puhelinlangat laulaa

Normaali

Kaksi vuotta olen tullut toimeen ilman auton lämpöpaikan avainta, mutta viime viikolla naapurille tuli jokin päähänpisto ja hän alkoi lukita yhteisen tolppamme. Oman avaimen saamisesta sukeutuikin varsinainen seikkailu.

Kuva: MJM

Kuva: MJM

Ensin otin yhteytä vuokranantajaan, erääseen paikalliseen kiinteistöyhtiöön. Sieltä neuvottiin ottamaan yhteyttä huoltomieheen, jonka suoran numeron sain. No, huoltomies sanoi että hän on ihan väärän firman miehiä, ja ohjasi ottamaan yhteyttä toiseen huoltofirmaan. Sieltä sanottiin, että asiaa hoitaa oma kiinteistöyhtiöni.

Suljin ympyrän ottamalla uudemman keraan yhteyttä kiinteistöyhtiöön. Tällä kertaa tein sen s-postilla, jotta heillä oli aikaa perehtyä ongelmaan. Sainkin muutaman tunnin kuluttua puhelun, jossa minut ohjattiin kolmanteen huoltofirmaan. Soittelin sinne juuri, ja nyt vihdoin tärppäsi: lupasivat antaa kaipaamani avaimen heti kun marssin heidän toimistoonsa.

Normaali ihminen olisi polttanut hihansa jo ajat sitten. Minulla soittoringistä jäi  aivan erinomaiset fiilikset: saamani palvelu oli joka kerralla vallan erinomaista. Palvelukulttuuri on ilmeisesti viimein saavuttanut Tampereenkin :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s