Mitä työpiste kertoo sinusta?

Normaali

Faktasta löytyy aina jotakin hykerryttävää, kuten nyt viimeksikin HP:n IT-uutisista napattu juttu ”Työpöytä paljastaa” (fakta 5/2009, s. 10).

Kaaviot ja aikataulut kertovat kuulemma motivoituneesta työntekijästä, jolla on homma hanskassa.

Läheisten kuvat kertovat sinun olevan sosiaalinen ihminen, jolle ihmiset ovat tärkeitä. (Eräs ystäväni kerran uteli, miksi hänen miehensä ei pidä vaimon kuvaa esillä työpöydällä. Miehen vastaus oli mielestäni hyvin rationaalinen ja ah niin suomalainen: ”En minä tartte kuvaa muistaakseni, miltä näytät.”)

Postikortit, konserttiliput, hauskat näytönsäästäjät ja taustakuvat viestivät hedonismista. Näiden määrä kannattaa siis pitää mahdollisimman rajallisena ;)

Tyhjä pöytä on yhtä kuin sisäänpäin kääntynyt ihminen. Tai sellainen, joka ei halua paljastaa itsestään mitään muille. Toistaalta, siisti työpiste viestii huolellisuudesta ja täsmällisyydestä.

Harrastuksista kertova krääsä kertoo ulospäinsuuntautuneisuudesta, joka voi olla sekä hyvä että paha asia.

Kaaos pöydällä, oli se sitten hallittu eli ei, kertoo epäkäytännöllisyydestä ja huolimattomuudesta. Tai luovuudesta ja joustavuudesta, riippuen katsojasta.

Katso myös: Sherwood, James: MS Vista Desktop Key to Life Fulfillment: Icons, wallpaper reveal your inner being. Apparently. The Register 27.2.2009

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s