23 asiaa alkoi maanantaina

Normaali

Maanantaina alkoi Polamkin kirjastolaisille pitämäni 23 asiaa -kurssi, ja alku lupaa hyvää. Tänään kävimme tosi hyviä keskusteluita siitä, mitä sosiaalinen media on ja mitä se ei ole. Keskustelu käytiin ihan livenä, ei vielä verkossa, mutta hiljaa hyvä tulee. Pääasia on, että keskustellaan – siitä se oppiminen alkaa.

Mainokset

3 responses »

 1. Moikka, hieno homma että teilläki on tällainen meneillään! Onko teillä jotain omaa sivua josta selviäisi miten kurssia vedätte, vai käyttekö läpi suoraan noita Helene Blowersin aineistoja? Tai ehkä tässä blogissa voisit hieman valottaa mistä teillä on kurssissa kyse. Paljonko teillä on väkeä mukana, kauanko käytätte aikaa, onko 100% verkkokurssi jne.

  Sikäli kiinnostaa minua, että olen yhdessä Lassilan Matin kanssa rakentanut ja vetänyt pari kertaa 23 asiaa -kurssin, joka on siis tuosta Blowersin ideasta suomalaistettu ja muutenkin fiilailtu toteutus.

  yst. terv. ja tsemppiä kaikille kurssilaisillenne mace :) :)

  • Ajattelin alkaa levittää kurssin osoitetta vasta sen päätyttyä, vaan samapa tuo: kurssi löytyy osoitteesta http://polamkin23asiaa.wordpress.com Kurssi on räätälöity Poliisiammattikorkeakoulun ja SUPOn väelle, joten en käytä suoranaisesti kenenkään aineistoja muuta kuin innoituksen lähteenä. Vetämäsi kurssi ja sen hyvät tulokset ovat olleet tärkeä syy siihen, miksi uskalsin lähteä toteuttamaan omalle väelle vastaavaa. Kiitos! Toivottavasti jatkossa myös muissa kirjastoissa intoudutaan samaan.

   Olet kurssin ilmeisesti jo muutenkin löytänyt, sillä kurssilaiset ovat olleet ihan intoa piukeena: itse mace ojala kävi kommentoimassa! Mahtavaa, kiitos sinulle siitä! Kurssilaiset pääsevät heti alusta kokemaan verkon sosiaalista puolta – muutenkin, kuin omassa piirissä :)

 2. Joo sivu löytyikin jo Marikan harkkablogista. Minusta tämä 23 Things -konsepti on älyttömän hyvä menetelmä, ja ilmeisesti moni muukin on samaa mieltä kun tätä on maailmalla niin monessa paikassa totetutettu. Näitä kotimaisia aineistoja alkaa olla jo useampia ja erilaisia. Oikeita kirjojakin aiheesta on olemassa, joten ei pitäisi enää olla siitä kiinni web 2.0:aan tutustuminen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s